جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

گرانی مرغ در عین تولید مازاد بر مصرف

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران، با اشاره به فراوانی تولید مرغ در کشور گفت: ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در دی ماه انجام شده که نتیجه آن این است؛ ماهانه ۲۲۰ تا ۲۵۰ هزار تن و روزانه ۷۲۰۰ تا ۷۵۰۰ تن مرغ در کشور تولید می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۰۹۴۱

به گزرش راهبرد معاصر؛ رضا سالمی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی با اشاره به فراوانی تولید مرغ در کشور گفت: 130 میلیون قطعه جوجه ریزی در دی ماه انجام شده که نتیجه آن این است؛ ماهانه 220 تا 250 هزار تن و روزانه 7200 تا 7500 تن مرغ در کشور تولید می شود.

 

وی به مصرف مرغ در کشور هم اشاره کرد و گفت: روزانه 6200 تا 6 300 تن مصرف مرغ در کشور است و طبق این آمارها هزار تن بیش از مصرف، تولید داریم.

 

سالمی همچنین به مصرف مرغ در تهران هم اشاره کرد و گفت روزانه 1300 تا 1400 تن در تهران مرغ مصرف می شود، اما میزان عرضه در این شهر نیز بیش از نیاز است.

 

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران توضیح داد: روزانه هزار تن از مراکز عرضه تهرانپارس، پیروزی و میدان بهمن توزیع می شود. همچنین کشتارگاه ها هم روزانه 200 تا 300 تن تولید دارند و مستقیم عرضه می کنند از سایر استان ها هم 200 الی 300 هزار تن به تهران منتقل می شود و علاوه بر اینها روزانه 400 تا 500 تن هم مرغ منجمد در تهران توزیع می شود که مجموع اینها بسیار بیشتر از نیاز روزانه شهر تهران است.

 

سالمی در پاسخ به این سوال که پس دلیل افزایش قیمت مرغ در روزهای اخیر چه بوده است، گفت: متأسفانه با اعلام برخی از مسؤولان مبنی بر کمبود مرغ، مردم خریدهای خود را بیشتر کرده اند و در فریزر و یخچال های خانه نگهداری می کنند و این باعث افزایش تقاضا در بازار شده است.

 

وی قول داد که در روزهای آینده قیمت مرغ کاهش یابد؛ چراکه مردم از خریدهای هیجانی عید فاصله خواهند گرفت و بازار متعادل خواهد شد.

 

مسؤولان وزارت صمت روز گذشته اعلام کردند که دلیل گرانی قیمت مرغ در بازار کمبود است و وزارت جهاد کشاورزی نمی تواند به اندازه کافی تأمین کند./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار